We willen graag dat je ontdekt waar je goed in bent, niet alleen in de schoolse vakken maar ook het ontdekken van je talent. Ben jij het nieuwe voetbaltalent? Of kan je heel goed dansen? Je houdt van tekenen en schilderen of wil je altijd al weten wat je allemaal met een computer kan of maak je de mooiste en lekkerste gerechten? Bij ons leer je het gewoon op school. Op je lesrooster staan de talenturen ingeroosterd.

Dans

Wij bieden jou een gevarieerd aanbod aan dansstijlen. Je leert zelfstandig of in groepsverband een choreografie maken. Je staat zelfs een keer voor de klas. Je treedt regelmatig op en gaat ook naar het theater om een dansvoorstelling te bekijken.

Voetbalklas

In de ene les werken we aan de techniek en in de andere les vooral aan passen, trappen en koppen. Het doel van de voetbalklas is naast in beweging blijven om zelf individueel beter te worden. Daarnaast krijg je een fysieke test, een spelregeltoets, lopen we hard en kun je meedoen aan verschillende toernooien.

Kookklas

Je leert leuke, originele en authentieke gerechten maken en krijgt informatie over hygiëneregels en lessen in het maken van een planning. Na twee leerjaren sluiten we de kookklas af met het Keukenassistent-examen (KAS). Dit is een praktijkexamen waarbij jij laat zien of jij de competenties en vaktechnieken beheerst die je nodig hebt als keukenassistent.

Technology klas

Je gaat aan de slag met het maken van websites, het ontwerpen en coderen van games, robotica en je leert foto’s en video’s te maken en te bewerken. Heel veelzijdig dus.

Kunstklas

In deze beeldende talentklas staat kunst kijken en maken centraal. Elke week krijg je les in art(kunst) en drama.

Voor nieuwe brugklassers

Is dit een school voor jou?
Meld je dan nu aan via de knop aanmelden.

Aanmelden

Bezoek onze open avonden

Leer onze school nog beter kennen en kom langs op de open avond 12 december 2023 en 23 januari 2024.

Lees meer