Beste ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 8,

Wat fijn dat u uw kind op het Bindelmeer College in wilt schrijven. Uw kind is van harte welkom!

Aanmelding via ELK

Woont u in Amsterdam? Dan verloopt de aanmelding voor onze school via het Elektronisch Loket (ELK). De leerkracht van groep 8 of intern begeleider van de basisschool, stuurt een e-mail vanuit ELK waar u uw voorkeur voor onze school kunt aangeven en uw kind in kunt schrijven.

In de e-mail die u via de basisschool ontvangt, staan de persoonlijke inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het ouderportaal en voor uw kind een account kunt aanmaken voor de Centrale Loting en Matching.

U kunt vervolgens in het systeem de gegevens van uw kind controleren. Als de gegevens onjuist zijn, neemt u contact op met de leerkracht van groep 8 of intern begeleider.

U vult het aanmeldingsformulier in, door de aanwijzingen van het systeem te volgen. U kunt op ieder gewenst moment stoppen en later weer verder gaan, de ingevoerde gegevens blijven namelijk staan. Maar als u de lijst definitief gemaakt heeft, zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.elkadam.info.

Woont u niet in Amsterdam of Diemen? Dan is uw kind uiteraard nog steeds van harte welkom op het Bindelmeer College. U kunt dan een e-mail sturen naar helpdesk@elkamsterdam.nl. Vermeld het basisschooladvies en uw gegevens, dan zorgen zij voor de juiste voorkeurslijst en inlogcode om de aanmelding te regelen. U kunt ook aanmelden op het Bindelmeer College zelf. U leest hier meer over in onderstaande alinea.

Bindelmeer College

Hulp bij aanmelden

In de aanmelding volgen wij de kernprocedure Amsterdam. U kunt zich zowel digitaal aanmelden als bij ons op school. Wij helpen u graag bij het aanmelden van uw kind. U moet daarvoor wel de inloggegevens van ELK meenemen naar uw afspraak bij ons op school.

Wij vragen u een afspraak te maken met mevrouw Yvette van Laar, onze zorgcoördinator door een e-mail te sturen naar bindelmeer@bindelmeercollege.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een medewerker voor hulp beschikbaar is.

Aanmelding definitief

Als de matching bekend is, sturen wij u een plaatsingsbrief en aanvullende informatie.

Voor nieuwe brugklassers

Is dit een school voor jou?
Meld je dan nu aan via de knop aanmelden.

Aanmelden

Bezoek onze open avonden

Leer onze school nog beter kennen en kom langs op de open avond 12 december 2023 en 23 januari 2024.

Lees meer