Leuk dat je voor het Bindelmeer College kiest! De centrale aanmeldingsperiode loopt van 20 t/m 31 maart. Uiterlijk 22 maart ontvangen jouw ouders het definitieve basisschooladvies. Zij kunnen je inschrijven via het ouderportaal van ELK. 

Meer informatie over de aanmelding vind je hier.

Woont u niet in Amsterdam of Diemen? Dan is uw kind uiteraard nog steeds van harte welkom op het Bindelmeer College. U kunt dan een e-mail sturen naar helpdesk@elkamsterdam.nl. Vermeld het basisschooladvies en uw gegevens, dan zorgen zij voor de juiste voorkeurslijst en inlogcode om de aanmelding te regelen. 

Heeft u hulp nodig bij de aanmelding van uw kind? Maak dan een afspraak bij ons op school met mevrouw Yvette van Laar, onze zorgcoördinator. Dit kan door een e-mail te sturen naar bindelmeer@bindelmeercollege.nl. Voor deze afspraak dient u de inloggegevens van ELK mee te nemen. 

Hardheidsclausule 

Is het volgens u noodzakelijk dat uw kind op het Bindelmeer College geplaatst wordt? Dan kunt u een beroep doen op de zogenoemde hardheidsclausule. Dit betekent dat u een formulier invult waarop u aangeeft waarom het Bindelmeer College voor uw kind de meest geschikte school is. Dat kan te maken hebben met de begeleiding die uw kind nodig heeft, met zijn of haar gezondheid of met uw thuissituatie. 

Het formulier staat op de website van OSVO, de vereniging schoolbesturen in het Amsterdamse voortgezet onderwijs. U vindt het formulier hier.

Bindelmeer College