Ja, ik kies voor het Bindelmeer College en meld mij aan

Van 20 t/m 31 maart is de centrale aanmeldingsperiode. Inschrijving via het ouderportaal van ELK is mogelijk nadat u het het definitieve basisschooladvies binnen heeft, dit is uiterlijk 22 maart. Uitgebreide informatie over hoe de centrale aanmelding precies in zijn werk gaat, vindt u op de website van Schoolkeuze020.

Woont u niet in Amsterdam of Diemen? Dan is uw kind uiteraard nog steeds van harte welkom op het Bindelmeer College. U kunt dan een e-mail sturen naar helpdesk@elkamsterdam.nl. Vermeld het basisschooladvies en uw gegevens, dan zorgen zij voor de juiste voorkeurslijst en inlogcode om de aanmelding te regelen. 

Heeft u hulp nodig bij de aanmelding van uw kind? Maak dan een afspraak bij ons op school met mevrouw Yvette van Laar, onze zorgcoördinator. Dit kan door een e-mail te sturen naar bindelmeer@bindelmeercollege.nl. Voor deze afspraak dient u de inloggegevens van ELK mee te nemen. 

Hardheidsclausule 

(Ouders)/wettelijke verzorger(s) kunnen een beroep doen op de hardheidsclausule wanneer zij van mening zijn dat voor hun kind een plaatsing op één specifieke VO-school noodzakelijk is. Hiervoor is bij OSVO een centraal loket ingericht. Meer informatie over het proces en op welke gronden u een beroep kunt doen op de hardheidsclausule vindt u op Centraal Loket Hardheidsclausule – Loting & Matching 2024-2025

Bindelmeer College

Voor nieuwe brugklassers

Is dit een school voor jou?
Meld je dan nu aan via de knop aanmelden.

Aanmelden

Bezoek onze open avonden

Leer onze school nog beter kennen en kom langs op de open avond 12 december 2023 en 23 januari 2024.

Lees meer